Novosadski informativni portal 021

Zabava

VIDEO: Pije i kupa se u urinu

"Moja čudna zavisnost" je emisija  koja se bavi upravo čudnim i "nastranim" zavisnostima. Jedna od takvih je i ova koju vam predstavljamo...

Polovina britanskih policajaca debelo

Britanski policajci moraće da idu na redovne testove fizičke spremnosti od kojih će im zavisiti i zarada, piše u četvrtak u izveštaju koji je zatražila vlada zato što polovina londonskih policajaca ima višak kilograma.

Uskoro u prodaji cipele za ateiste

Ako ste ikada poželeli da svima, i to na vrlo elegantan način, stavite do znanja da ste ateista, želja bi mogla da vam se u skorije vreme ostvari. Nemački modni entuzijasta David odlučio je da napravi posebne cipele za ateiste.

VIDEO: WC šolja za Vladu Crne Gore

Dva mladića postavili su preko puta nove zgrade Vlade Crne Gore WC šolju i transparent od kartonske kutije na kojem je pisalo "Draga Vlado, ako ćete kao i dosad, možete ovde".

VIDEO: Braća sviraju na povrću

Braća Nan Veidong i Nan Veiging žive gostujući u muzičkim emisijama i zarađuju oko 8.000 dolara po nastupu, ali oni nisu obični muzičari. Oni, naime, sviraju na povrću.

Brazilski grad angažovao Betmena

Suočena sa porastom kriminala, policija jugoistočnog brazilskog grada Taubate odlučila je da, u zaštiti svojih sugrađana, posegne za posebnom vrstom pomoći - angažovala je Betmena.

Na Fejsbuku otkrila da joj je muž bigamista

Zahvaljujući automatskoj opciji Fejsbuka da svoje korisnike spaja preko "prijatelja" koje bi oni mogli da znaju, dve žene iz američke savezne države Vašington su otkrile da su udate za istog čoveka.