Novosadski informativni portal 021

Zabava

Golim grudima podržale Juliju Timošenko

Aktivistkinje ukrajinskog pokreta "Femen" izrazile su u svom prepoznatljivom stilu podršku pritvorenoj Juliji Timošenko, tako što su se obnažile ispred zgrade suda u kojoj bivša premijerka Ukrajine odgovara po optužbama za kršenje zakona.

Preživeo ekser od 10cm u glavi

Jedan građevinski radnik je imao mnogo sreće. Uspeo je da preživi ekser od 10 centimetara koji se slučajno zabio u njegovu lobanju u mozak.

FOTO: Ženski ragbi u seksi donjem vešu

Da li ste čuli za sportsku disciplinu koja se zove ženski ragbi u seksi vešu? Ako jeste, onda smo sigurni da ste već dobro proučili materiju, ali ako niste onda će vas ova galerija slika razveseliti.

Prvo dobili otkaz, a onda milione na lutriji

Deset Kanađana koji su jednog jutra ove nedelje dobili otkaz, samo nekoliko sati kasnije saznali su da su dobili premiju od sedam miliona kanadskih dolara (pet miliona evra) na lutriji, saopštio je njihov poslodavac firma "Smart".

Uhapšeni rimski gladijatori

Italijanska policija uhapsila je dvadeset imitatora gladijatora ispred rimskog Koloseuma, jer su vršili pritisak i napadali svoje konkurente u ovom unosnom poslu.

VIDEO: Kako izgleda život u osam kvadrata

Neki su navikli da se bahate u stanovima preko sto kvadrata ali verovali ili ne, nekome je za pristojan život potrebno malo.  Čovek u Njujorku živi u stanu od svega osam kvadrata.

Koristili pravi ljudski skelet u školi

Čas anatomije u jednoj osnovnoj školi na Novom Zelandu umalo da postane previše autentičan kada se ispostavilo da model skeleta nije plastičan već pravi - ljudski.