Novosadski informativni portal 021

Zabava

57 pilota letelo pijano

Indijske vlasti su tokom prošle dve godine utvrdili da je 57 pilota imalo više alkohola u krvi nego što je dopušteno, a većina njih se vratila na posao nakon kazne.

Preživeo pad sa Golden Gejta

Jedan Amerikanac star 17 godina, koji je skočio sa mosta Golden Gejt u zaliv San Franciska, uspeo je da preživi pad sa visine od preko 65 metara, prenose američki mediji.

Fontanu prekrili džinovskim kondomom

Jedna fontana u Koninu, u centralnoj Poljskoj, prekrivena je ogromnim prezervativom u čast izumitelja čuvene zaštitne gumice, hemičara Julijusa Froma, koji je rodom iz tog grada, prenosi Internet sajt Metro.

Kako su muškarci izgubili kost u penisu?

Naučnici u Stenfordu, Džordžiji i Pensilvaniji pratili su promene ljudskog DNK u evoluciji i došli do zanimljivih otkrića. Uporedili su ljudski gen s onim od šimpanza i pronašli oko 510 delova koji su ostali sačuvani kod naših rođaka primata, a koji su kod ljudi s vremenom izbrisani.

Uložio 2,5 evra, osvojio 1,6 miliona

Šezdesetogodišnji Stiv Vitli, koji je na nagovor svojih prijatelja uložio dva i po evra na trku konja, osvojio je džek pot i kući odneo neverovatnih 1,6 miliona evra.

Ekshumacija lovca na krokodile Stiva Irvajna

Čuveni prirodnjak i TV zvezda Stiv Irvin, poznat i kao "lovac na krokodile", koji je poginuo 2006. kada ga je napala raža dok je snimao svoju televizijsku seriju, mogao bi da bude ekshumiran, prenose američki mediji.

Miris krave u konzervi

Da dobar marketing može prodati bukvalno bilo šta, najbolji pokazatelj je jedna nemačka kompanija koja odlično zarađuje na upakovanom mirisu štale.

Stradivarijusa nudili za 100 funti

Tri lopova koji su pre nekoliko meseci ukrali violinu stradivarijus, vrednu 1,2 miliona funti, pokušali su samo nekoliko dana kasnije da je prodaju za svega 100 funti, čulo se na njihovom saslušanju pred sudom u Londonu.