Zabava
07.04.2011.
17:50
Tražeći staro gvožđe 75-godišnja Gruzijka slučajno je naišla na optički kabel i prerezala ga kako bi na njemu pokušala zaraditi. Celu Jermeniju i Gruziju ostavila je bez interneta punih 28 sati.
  • Dr Petrović

    07.04.2011 20:48
    Naši džipsi su jači
    Pokrali su bakarne kablove iz poluzapuštene trafo stanice kod radničkog. Pri tome su plasitali interfazne napone od 300 V, što je rezultiralo višečasovnim nestankom struje, kao i crkavanjem velikog broja bojlera, šporeta, ispravljača, kompjutera, frižidera... da bi ganci zaradili koju kintu na bakru.
    Pri tome čuvene preskupe kamere nisu zabeležile ništa, sve se to desilo u 12h i 30 min u sred centra grada, gde je ceo blok centra ostao bez struje.
    Dokle ćemo da tolerišemo lopove-skupljače sekundarnih sirovina čiji konjići uredno "kenjaju" po gradu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna