Zabava
12.04.2011.
18:45
Snimak napravljen mobilnim telefonom, na kom policajac suzavcem sprejiše malu vevericu, izazvao je revolt ekoloških organizacija širom sveta.
  • cubaka

    14.04.2011 18:36
    @đubre pandursko
    mislim, stvarno genijalno. "Suzavac bio iza, levo i desno od nje"... prosto je ceo prostor oko nje bio pokriven suzavcem koji je policajac dozirano prskao na sve strane da bi usmerio vevericu ka sebi... policajcu se mora odati priznanje na nesumnjivoj vestini u baratanju suzavcem. sto bi rekao Radovan III, fenomenalnooooooooooo
  • đubre pandursko

    13.04.2011 19:13
    Jadna životinja je bežala je od suzavca - prema prostoru gde ga nije bilo, jer je pandur prskao suzavac prema njoj. Suzavac bio iza, levo i desno od nje, samo ne ispred!

  • NS

    13.04.2011 09:45
    Kada sam procitao naslov vesti,mislio sam uzas!Medjutim kada pogledate snimak jasno se vidi da veverica nije "ylostavljana"! Da se veverica osetila ugrozenom okrenula bi se na drugu stranu.Svaka cast policajcu na pravoj reakciji.
    Cubaka je u pravu za "par histericnih glasova"!
  • Mr.Rive

    13.04.2011 05:12
    Sramota i smesno
    Koliko vidim na snimku logicno je daje veverica isla ka njemu jer se on vracao sa koracima u nazad.Logicno je to da zivotinje prate to jer dobijaju svoj deo prostora da se krece,daje u tom slucaju uradio sa nekim psom on bi ga napao jer mu daje dovoljno prostora i pokazuje svoj strah.U ovom slucaju se radi o zivotinji koja bi mozda mogla da prene se neku zarazu ali toje sve samo pitanje dali je to bas tako.
  • cubaka

    12.04.2011 21:15
    pa opravdanje policije zvuci prilicno razumno. veverica je ocito nastavila da ide ka ljudima i pored prskanja. imala je sasvim dovoljno prostora da ode nazad, ukoliko je to sto joj je policajac radio bilo toliko strasno. sve sto se ovde cuje je par histericnih glasova... ne vidim problem.
  • YATA

    12.04.2011 19:13
    zlostavljače životinja
    treba zlostavljati na isti način, do istog rezultata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna