Zabava
03.07.2011.
13:00
Singapur je dobio veštačko super-drveće. Džinovska stabla od 50 metara krasiće centar Singapura i biće jedna od najvećih turističkih atrakcija na svetu.
  • ns

    04.07.2011 05:54
    mene moje varoši odavno žao, da se vrati nema šanse, ja da se ubijem nema šanse, tako da mi sve miriše ovaj singapur!
  • novosadjanka

    04.07.2011 00:10
    Ma...
    Sve je to prelepo dragi moji,ali koga interesuje Singapur i sta je dobio, Ja znam da su nasa drveca posekli,unitili mi moju svetinju...moj grad i sada Vi nama sta je dobio ...ovaj i onaj,ne mazite nam oci... Hocu moj grad da mi vratite, nasoj deci mladost, radost, osmeh nam vratite na lica sigurnost i udobnost na koju smo navikli....alo gde sve ovo vodi...pogledaj temu ispod...ko i koliko ih ceka ...sa smestajem i posebnim tretmanom ....da bi dobili ONO sto sam ja od mog askurdjela nasledilaaa.

    Ma sta mi sve vredi pricati, kad te retko ko cuje...razumeee ;(

    Izvinite me zao me je 'sebe' i moje varosi !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna