Zabava
03.07.2011.
14:00
Prosjak iz Njujorka Kris Kun smislio je kako da za pet godina dođe do milion dolara. To ne smatra prosjačenjem nego sociološkim eksperimentom.
  • VladaNS

    05.07.2011 12:19
    @BB
    Da Vas je bar malo zanimao, videli biste da je website dobio na poklon, kao i lap top i odelo... Takodje, treba znati sta znaci beskucnik, to nisu samo ljui koji zive na ulici... Evo Vam UN kriterijumi za beskucnika: - The person is assumed not to own any other property that is habitable in or on, - Their rent or mortgage are equal to or greater than 72% of their monthly income, - Their source of income to pay rent is not stable or the amount of money available for food is not stable
  • BB

    03.07.2011 16:08
    beskucnik podatke objavljuje na internet stranici, aha...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna