Zabava
29.07.2011.
09:00
Tablete "Gay away", koje navodno menjaju seksualnu orijentaciju, izazvale su pravi bum, ali i zgražavanje u svetu.
  • 31.07.2011 13:16
    ns
    Ta spada u bolest, a to sto sada strucnjaci pricaju drugacije, e to je zato sto i kod strucnjaka psihijatra,psihologa..je sve veci broj homoseksualaca i eto na takav nacin oni brane sebe i opravdavaju da nisu bolesni uglavu..
    a bolest je zicer, koji normalan muskarac bi ljubio drugoga muskarca ili koja bi normalna zena ljubila drugu zenu i"vodili ljubav",
  • Posmatrac

    31.07.2011 00:08
    Ljubav
    Ljubav je univerzalna kategorija i ka njoj treba da tezimo. Seksualnost je prvenstveno fizicko dozivljavanje i ispoljavanje ljubavi, a vrlo cesto se pretvara u puko animalno zadovoljavanje telesnih prohteva.
    U danasnjem agresivnom konformistickom i pasivnom reklamokonzumentskom svetu, tesko je dostici i odrzavati istinsku ljubav - pocev od samog sebe, zatim prema drugom ljudskom bicu, ljudskom rodu, svim zivim bicima, prirodi, kosmosu. Sa minimalnim mentalnim naporom veoma lako i trajno se usvajaju nametnuti stereotipi masovne konzumentske industrije. Do juce je to bila homofobija, a od sutra mozda i strejtfobija. LGBT populacija je dugo zivela pod pritiskom, ali nazalost i oni su prihvatili mentalne principe konformisticke strejt populacije.
    Ravnopravnost u kopulaciji i pri ispoljavanju seksualnosti, bez obzira na pojavni oblik i predznak, ne donosi nista novo. Jedino iz mraka i sa manje straha u javnost izlazi ono sto odavno postoji.
    Oba tabora, i strejt i homo, brane svoje stavove pozivajuci se na ljubav, a ne podnose jedni druge.
    Svima treba tableta za ljubav, a kopulacija je, ipak, sto bi rekao gospodin Kinsi (Kinsey), samo obicno nadrazivanje odredjenih receptora u cilju zadovoljenja trenutne zelje ili neke fantazije.
  • Scotch Bonnet

    30.07.2011 11:27
    Terapija
    Сремац ti si se kanda lecio kod deda Trive cim znas proceduru!?
  • schorpion84

    30.07.2011 09:35
    pa vazi...
    koji su to retardi,uzas...kao pilule,xaxaxaaa...nema sanse...mozda ako deluje samo na str8 muskarce pa nek probaju oni da li deluje,a mi cemo saznati kasnije od njih,xaxaxaaa... ;)))))
  • Scotch Bonnet

    30.07.2011 09:21
    Homosexualnost
    Homosexualnost nije bolest, nije nikad ni bila, niti se dobija, niti se leci. Ove pilule su teska debilstina ili za****ncija jer svako iole skolovan moze da proveri sve o homosexualizmu ako hoce nesto da sazna i nauci.
    Homosexualizam kao bolest, jos uvek propagiraju zaostale religije i drzave.
    Homofobija je religijski destilat mrznje sa jako pogresnim razumevanjem i teskim deficitom znanja ljudskoj vrsti.
  • Сремац

    30.07.2011 09:08
    БОЉИ ЛЕК ИЗ МАНЂЕЛОСА
    Има у Манђелосу неки деда Трива који лечи од хомосексуалности.Узбере грабову грану ко рука дебелу, покида гранчице,ал тако да остану бодље.Кад он почне да перјаши по голој гузици ома нестане та њина болест.Ништа не наплаћује,оставиш прилог за кафу или пиће.
  • xx

    30.07.2011 08:54
    bolest
    naravno da je bolest, cim postoje tablete za to, kao i za mnoge druge bolesti
  • Andrija Šrek

    29.07.2011 18:48
    @Nnnn
    ...netačno. Američko udruženje psihijatara je još pre 38 godina izbacilo homoseksualnost sa liste psihičkih poremećaja. 1986. ukinuta je i dijagnoza tzv. poremećaja seksualne orijentacije pri čemu je nestala svaka referenca na homoseksualnost u dijagnostičko-statističkom priručniku struke. A Svetska zdravstvena organizacija je 17. maja 1990. godine uklonila homoseksualnost s popisa međunarodne klasifikacije bolesti.
  • Nnnn

    29.07.2011 14:31
    @Andrija Šrek
    "homoseksualnost odavno ne spada u bolesti"

    Homoseksualnost se i dalje vodi kao bolest i poremećaj ponašanja počevši od SAD-a, pa nadalje, bez obzira na zakone o braokvima među istim polovima, to je mišljenje zdravstvenih organizcaija.
    Još jedan ČAROBNI NAPIATK.
    Nepozninaca- kako će žene homoseksualnih sklonosti prepoznati originl?! ;-)
  • Petar

    29.07.2011 10:24
    @ anonimus
    A šta ti je tu čudno, i jednima i drugima je dobro, ovi prvi lakše da progutaju a ove druge dass navuku...........:-))
  • Sveznalica

    29.07.2011 10:23
    pitanje
    Pa sve i da je tako, postavlja se pitanje koji ce homoseksualac dobrovoljno uzimati pilule? Svi oni vole sto su takvi i cak su ponosni na svoju seksualnu orijentaciju...
  • Andrija Šrek

    29.07.2011 10:20
    !?
    Naravno, ovo je šala. Kao i "penisilin" ;-)
    Sem toga, homoseksualnost odavno ne spada u bolesti.
  • Maki

    29.07.2011 10:12
    Nadam se da pomaze, da se izlecim posle svih ovih godina, da i ja budem ko sav normalan svet
  • 29.07.2011 09:14
    Ovo je neka zahebancija.

    "Proizvođač posebno upozorava da se original prepoznaje tako što ima ukus penisa. To krupnim slovima piše i na ambalaži."

    a onda niže u tekstu

    "Isto važi i za lezbejke, koje posle ove čarobne pilulice odmah nasrću na muškarce."

  • 29.07.2011 09:03
    konacno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna