Zabava
07.08.2011.
20:13
Japanski naučnici su u laboratoriju uzgojili veštačku spermu i to iz mišjih matičnih ćelija.
  • 08.08.2011 17:43
    Rugala se ruga, pa postala druga
    Vekovima su žene ispaštale zbog pola deteta - nauka dokazala suprotno; zbog steriliteta su bile isključivo one krive - opet dokazano da nije tako; bili su bogom dani, jer daju život, ha, ha , ha,...,i ponovo udarac sudbine -ŽENE SU NEZAMENLJIVE. Šta sudbina priredi, ipak je to neka nadoknada za viševekovno nipodaštavanje ženskog roda.
    Ali, da neko ne shvati pogrešno, ovo je tračak nade za sterilne muškarce da će moći da postanu očevi.
    Za neobaveštene, o ovome se govori već neko vreme, nije tajna da su naučnici radili na stvaranju polnih ćelija od matične ćelije.
  • Misko

    08.08.2011 05:41
    granice su pomerene ...

    Ovo teoretski znaci da ce npr. mala beba moci da bude otac vec sa godinu dana :) Igranje bogova.
  • Frizzle

    07.08.2011 20:58
    pravilo?
    U poslednje vreme, sve naučne vesti na koje nailazim po domaćim medijima u stvari su loši i zbrzani prevodi stranih vesti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna