Novosadski informativni portal 021

Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Japanske majice sa ugrađenom klimom

Jakne i majice sa ugrađenom klimom novi su modni hit u Japanu. Nakon nuklearne nesreće u Fukušimi  vlasti u području Tokija  naredile su firmama da smanje potrošnju struje čak do 15 posto.

VIDEO: Visila u kolima sa litice 20 sati

Lin Venton iz Velike Britanije jedva je izvukla živu glavu nakon što je automobilom sletela s jednog lokalnog kolovoza u Kornvolu a autobomil joj se kotrljao 60 metara niz veliku nizbrdicu.

Čuvena fotografija NLO-a je falsifikat

Fotografija neidentifikovanog letećeg objekta snimljena u Belgiji pre više od 20 godina i koja je postala simbol potrage za vanzemaljskim životom je falsifikat, priznala je jedna od osoba koja je učestvovala u njenom pravljenju.

Dečak se uvukao u automat za igračke

Pogled na masu plišanih igračaka u automatu u tržnom centru u mestu Karvina na istoku Češke toliko je očarao jednog dvoipogodišnjeg dečaka, da je iskoristio nepažnju majke i uvukao se u carstvo igračaka, ali iz automata su morali da ga vade vatrogasci.

VIDEO: Pas ujeo ajkulu

Video u kojem je pas u Australiji ugrizao ajkulu je postao hit na Jutjubu. Čovek koji je snimio video se nada kako će na ovaj način promovisati turizam.  

Pansion u zatvoru 30 dolara

Vlasti okruga Kol u američkoj državi Misuri ponudili su pun pansion u okružnom zatvoru Džeferson Sitija po ceni od 30 dolara.

Šeik tražio da mu se ime vidi iz svemira

Šeik Hamad Bin Hamdan Al Najan, član vladajuće porodice u emiratu Abu Dabi, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, tražio je da se njegovo ime ispiše ogromnim slovima vidljivim iz svemira.