Novosadski informativni portal 021

Zabava - Zanimljivosti

Izgradili pedijatriju, zaboravili da zaposle ljude

Bečka univerzitetska klinika (AKH) ovih dana je predmet podsmevanja u austrijskoj štampi, zbog izgradnje novog pedijatrijskog odeljenja u kojem je uprava zaboravila da zaposli osoblje, pa je otvaranje centra odloženo.

Insekt sa najbučnijim penisom

Insekt veličine dva milimetra proglašen je najbučnijom životinjom na svetu u odnosu na njegovu veličinu, preneli su danas britanski mediji.

Kako izgleda lice sa 365 slojeva šminke

U kratkom filmu pod nazivom "Natural Beauty", rediteljski par iz Holandije prikazao je kako bi izledalo lice kad sa njega ne biste skinuli šminku koju naneste u toku jedne godine.

FOTO: Jedna od najužih kuća na svetu

Poljski arhitekta Jakub Ščesni dizajnirao je kuću na nekoliko spratova koja svakako nije za klaustrofobične, s obzirom na to da je široka jedva preko metar i po.

Našao milion evra i vratio ih

Jedan nemački vojnik predao je policiji više od milion evra, dva dana pošto je pronašao novac u kutijama pored puta u Bavarskoj.

Grci primali dodatak ako ne kasne na posao

U Grčkoj, koja uvodi drastične mere štednje, postojale su neke gotovo neverovatne dotacije iz državnog budžeta, pa su tako kuriri u grčkim ministarstvima imali dodatak od 290 evra za uredno i na vreme prenošenje dokumenata iz kabineta u kabinet, a mašinovođe čak 420 evra dodatka za pranje ruku.

VIDEO: Žele da postanu najseksi navijačice

Najpoznatija navijačica na svetu, Paragvajka Larisa Rikuelme, dobila je opasnu konkurenciju. Dve seksi Peruanke odlučile su da pokažu svoje bujne grudi na stadionu, ali i na druženju s navijačima.

Slučaj ubistva rešen posle 130 godina

Slučaj misterioznog ubistva počinjenog pre 130 godina u Londonu konačno je rasvetljen, nakon što je ustanovljeno da lobanja koja je nedavno pronađena u jednom vrtu pripada ženi zadavljenoj 1879. godine.

Šibenčanin se probudio među mrtvacima na patologiji

Pacijent iz Šibenika koji je u zagrebačku kliniku "Merkur" primljen radi operacije bubrega, nakon što su lekari prethodno utvrdili da mu je srce stalo i da je potom nastupila klinička smrt, probudio se na Odseku patologije i šokiran počeo vikati.

VIDEO: Pojeo 62 hot doga za 10 minuta

Amerikanac Džoi Čestnat zadržao je titulu pobednika u jedenju hot dogova petu godinu za redom i za deset minuta je pojeo 62 mala sendviča sa viršlom u sredini.

Malo pornića u zatvoru

Jedan američki zatvorenik podneo je tužbu zbog "okrutnih uslova života u zatočeništvu", a zato što mu ne daju da gleda porno filmove u svojoj ćeliji.