Novosadski informativni portal 021

Zabava - Zanimljivosti

Indija daje kola svima koji se sterilišu

Zdravstveni zvaničnici iz indijske države Radžastan ohrabruju muškarce i žene da se dobrovoljno podvrgnu sterilizaciji, a zauzvrat im nude poklon automobil i druge nagrade.

Gugl + preti Fejsbuku

Gugl je predstavio svoj novi "proizvod" Google + i to je do sada najambiciozniji pokušaj ovog internetskog diva da se ubaci na prostor društvenih mreža.

Zatvaraju fakultete i šalje studente na njivu

Severnokorejske vlasti odlučile su da na deset meseci zatvore sve fakultete, a studenti će umesto na predavanja, ići u fabrike i na polja da bi pomogli radnicima i seljacima da zemlju što brže izvuku iz ekonomske krize, objavio je "Dejli Telegraf".

Dečak-maneken preplakao reviju

Dečkić od oko pet godina bio je "zvezda" revije muške modne linije kuće "Smalto", pošto je izašao kako bi predstavio njihovu kolekciju za decu.

Džeksonova jakna prodata za 1,8 miliona dolara

Kožna jakna koju je Majkl Džekson nosio u spotu "Thriler'" prodata je juče na aukciji za 1,8 miliona dolara, teksaškom trgovcu zlatom koji namerava da je upotrebi kako bi prikupio novac za dečje bolnice širom sveta.

FOTO: Najseksi političarke sveta

Američki novinar Erik Golub objavio je u blogu lista "Vašington tajms" rejting najseksepilnijih žena iz sfere politike u svetu, podelivši ih prema političkoj orijentaciji na tri grupe, a na čelu liste "demokrata i liberala" našla se poznata ruska gimanstičarka Alina Kabajeva koja je deputat Državne dume Rusije.

VIDEO: Ljubav psa i majmuna

Neobično prijateljstvo psa i majmuna je inpirisalo i jednu knjižaru koja je napravila slikovnicu o Sariju i Roskou, dvojici tako različitih prijatelja.

Ukrao dolar da bi otišao u zatvor

Ričard Veroun iz Severne Karoline opljačkao je banku i uzeo samo jedan dolar, kako bi ga smestili u zatvor gde može da dobije besplatnu medicinsku negu, koju, kao nezaposleno lice, do sada nije dobijao.

Mladoženja spalio hotel zbog računa

Oko četvrtine britanskog zamka Pekforton, izgrađenog 1840. u gotskom stilu i pretvorenog u ekskluzivan hotel u kom se održavaju luksuzna venčanja, juče je opustošeno vatrom, nakon što je mladoženja zbog svađe oko računa sa osobljem hotela usred noći podmetnuo požar na sopstvenoj svadbi.