Novosadski informativni portal 021

Zabava - Zanimljivosti

Uhapšen pljačkaš sa Obaminom maskom

Muškarac poznat po pljačkanju banaka pod maskom sa likom predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obame uhapšen je danas, ubrzo posle najnovijeg razbojništva, saopštila je austrijska policija.

Otvoren gangsterski muzej

U hotelu "Tropikana" u Las Vegasu otvoren je muzej gangstera "Mob Ekspiriens" u kojem su izloženi predmeti koji su nekada pripadali najpoznatijim kriminalcima američkog podzemlja.

VIDEO: Preslatki blizanci postali internet hit

Znamo da klinci pre nego što progovore brbljaju, ali brbljanje mališana koje su mama i tata snimili tokom žučne rasprave, a onda snimak postavili na YouTube kanal, liči na sve samo ne na "vežbanje" govora.

Važi za sve: 111 uvek u zbiru

Ako sаberete poslednje dve cifre godine svog rođenjа i broj godinа životа koje ćete nаpuniti ove godine dobićete zbir 111 i to vаži zа sve.

Gandi je bio gej?

Knjiga "Velika duša: Mahatma Gandi i njegova borba s Indijom" izaziva brojne kontroverze. Autor tvrdi kako se Gandiju i sama pomisao na ljubavne odnose sa ženom gadio.

Nismo nešto, al' smo bolji od Hrvata

Još jedna značajna pobeda Srba nad Hrvatima, ovoga puta tamo gde je najvažnije: u utakmici "Čiji je duži?" Što je najvažnije, merači dužine ne priznaju nezavisnost Kosova, pišu E-novine.

Tamni beli luk - za svež dah

Tamni beli luk, varijacija popularnog povrća koja vam neće napraviti nepodnošljiv dah, uskoro će se pojaviti u prodavnicama u Velikoj Britaniji.

Bračni partneri pod lupom detektiva

Privatni detektivi u Srbiji najveći deo radnog vremena troše na otkrivanje preljubnika, po nalogu poslodavaca proveravaju da li su im zaposleni na opravdanom bolovanju, zbog zabrinutih roditelja prate "problematičnu" decu, pronalaze prislušne uredjaje, a po potrebi tragaju za nestalim i kidnapovanim.

Parama mame vernike u crkvu

Jedna crkva u američkoj državi Ohajo organizovaće drugu godinu zaredom nagradno izvlačenje vredno 1.000 dolara, kako bi privukla što veći broj vernika na uskršnju misu.

Mesec najbliži zemlji

Mesec će danas sijati jače i biti bliže zemlji nego ikada u poslednjih gotovo 20 godina, saopštila je NASA.