ANKETA: Koji je najbolji novosadski kvart?

Postoji lokalpatriotizam, a onda postoji i nešto što bi se moglo nazvati kvartovskim patriotizmom.
ANKETA: Koji je najbolji novosadski kvart?
Foto: 021.rs
U pojedinim delovima grada on je prilično izražen, dok u nekim drugim malo manje. Ali, oduvek su postojala nadmetanja koji deo grada je najbolji.
 
Tako će Limanci reći da su najurbaniji, Novonaseljčani da je njihov kvart najhumaniji za život, Podbara će se pohvaliti gradskim "pedigreom"...
 
Tako da, pitanje je jednostavno, koji gradski kvart vam je najbolji/najomiljeniji, ali ovog puta pokušajte objektivno - probajte da se ne vodite time gde živite, već u kom delu gradu biste voleli da živite? Ako se ta dva poklapaju, onda imate sreće. U komentarima slobodno obrazložite vaš izbor.
 

Komentari 155

  • Kimi

    03.10.2021 22:29
    Samo ne Adice
    Zasto niko nije komentarisao onaj uzas od Adica? Onu propast od raspalih ulica, smeca,nigde nicega nema osim mikromarketa u kojima imas po 2 sapuna da biras, odsecenosti od svega, samo linije 6 na svakih sat vremena, ovog cistog horora od zgrada u kojima ja ne znam vise ko zivi osim ponekih nesrecnih studenata valjda, sto se grade poslednjih godina?
  • Košava sa Dunava

    23.07.2021 12:31
    Najlepši deo Novog Ssda je staro jezgro grada tj.ulice oko Riblje pijace gde još uvek ima kuća sa velikim ajnfort kapijama i gde nema novih zgradurina!!!
  • Nikola

    23.07.2021 12:24
    SlanoBarac
    Najlepše i najmirnije to vam je moji Novosadjani na SLANOJ BARI.
    puno zelenila,dvorišta,mirnih i srdačnih ljudi. Manite se solitera,gužvi,parkinga?,svadja
    Budite opušteni i volite se...
    ŽIVELA SLANA BARA i SLANOBARCI
    ŽIVEO I FK. PROLETER sa Slane Bare

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Novosadske priče

Kako su Novosađani naučili NATO "red vožnje"

Imao sam 11 godina. Tog dana se išlo prepodne u školu, popodne smo uobičajeno išli napolje da se igramo ubeđujući one koje su roditelji sprečili, da neće biti nikakvog bombardovanja...

Student nije zapalio žito

Na fasadi kasarne u Ulici vojvode Bojovića jedna spomen ploča čuva priču o studentima koji su zapalili pšenicu. I to su platili životom.

Iz centra na "brdo" 2: Biti na nogama

Krajem aprila 1979. u Velikoj Britaniji su održani izbori - pokazalo se istorijski - na kojima su Konzervativci potukli do tada vladajuće Laburiste.

Iz centra na "brdo"

Na "brdo" - kako smo u šali zvali zdanje Televizije Novi Sad smeštenu na Mišeluku na obroncima Fruške, došao sam iz centra grada.

Tri prsta iz Novog Sada

Na različite načine Srbi i građani ove zemlje demonstriraju patriotizam i poštovanje prema nacionalnim simbolima.