Unapred rasprodata 24 leta za Njujork, preko 12.000 karata

Prvi let "Er Srbije“ za Ameriku zakazan je za 23. jun, a karte su već rasprodate, i to ne samo za taj , već za ukupno 24 leta, a leteće se pet puta nedeljno.

Samo ovog meseca prodato je 1.000 karata za letove do Njujorka, a ukupno je prodato više od 12.000 karata.

Agenti koji prodaju karte kažu da je veliki uspeh za tek najavljenu liniju prodati unapred toliko karata. Ako znamo da je prosečan broj putnika u avionu "erbas A330“ oko 250, to znači da su 24 leta za Njujork već rasprodata.

"Glavni oslonac prodaje je promotivna cena karte koja svim taksama iznosi 440 evra, u punoj sezoni cena je 680 evra“, kaže agent prodaje karata Igor Vranješević.

Drugi važan činilac prodaje je usluga koja će u "Er Srbiji" biti mnogo bogatija nego kod konkurencije. Promovisaće se domaći brendovi našeg keteringa, komfor u putničkoj kabini je veći, a tu je i mogućnost povezanih letova sa ostalim delovima Amerike.

"Er Srbija" je zamajac privrede u regionu. Ona je prva kompanija koja je pokazala da se boljom uslugom i sa više rada može boriti i sustići konkurencija“, kaže predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

Trenutno se avion A330 nalazi na velikom remontu kokpita. Radi se potpuno novi enterijer. Najavljeno je da će u letelicu biti uveden i internet, koji će putnicima biti dostupan tokom čitavog leta.

  • Milez

    27.05.2016 18:16
    Isto ko stanovi na vodi, svi rasprodati, a projekta nigde.
  • Car

    27.05.2016 18:07
    Karte kupili stanari kule u Beogradu na vodi.
  • vazura odlazi

    27.05.2016 18:05
    a odete na sajt air serbia i piše "Subject to government approval "
    dakle let nije još odobren. mi letimo za Grčku prvog jula preko nemačke umesto preko beograda jer nisam lud da dam 4500$ i da let ne bude odobren. o povratku para od srpske kompanije ne bih ni da razmišljam.
    meni je to za sad a mačka u dzaku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Smanjene devizne rezerve NBS

Narodna banka Srbije (NBS) objavila je danas da su bruto devizne rezerve na kraju marta ove godine bile 24,9 milijardi evra, što je u odnosu na kraj prethodnog meseca smanjenje za 89,3 miliona evra.