Mali: Procena vrednosti Aerodroma do kraja godine

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakao je da se očekuje da će do kraja godine biti procenjena vrednost aerodroma "Nikola Tesla" i izrazio nadu da će ubrzo biti nađen partner sa kojim će moći da se ostvari plan razvoja aerodroma, koji treba da prati poslovne uspehe Er Srbije.

On je rekao da je vlada izabrala savetnika u vezi koncesije za aerodrom Nikola Tesla, koja priprema dokumentaciju, koja je neophodna kako bi se kontaktirali zainteresovani investitori.

"Ovaj aerodrom je preuređen, ali će sigurno predstavljati usko grlo u nekom planu razvoja Er Srbija", uveren je Mali. On je kazao da će ostvarenje daljih planova Er Srbije u vezi novih prekookeanskih letova biti neophodno da se i aerodrom razvija u skladu s tim.

Prema njegovim rečima, neophodni su hoteli, kargo terminali i još puno toga, a za sve to je potreban partner koji zna da upravlja kako bismo podigli kvalitet aerodroma. Mali je ukazao da je aerodrom Nikola Tesla najbrže rastući aerodrom u Evropi i da utisak putnika, kada sleti, posle odličnog utiska u avionima, mora biti i tu savršen.

Aerodrom, kako kaže, mora imati sve kapacitete koje imaju i treba da imaju veliki aerodromi, čime bi Beogard zacementirao svoju poziciju vodećeg aerodroma u regionu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija