Kako pobediti menadžerski stres u preduzetništvu?

Sedmi po redu NetWorking day na temu "Menadžerski stres u preduzetništvu, kako ga pobediti", održaće se u sredu, 8. februara, u Azaro Red klubu u Beogradu (Bulevar Milutina Milankovića 136a) u 18 sati.

U velikoj želji da pokrenu i održe svoj posao, razviju nove ideje i održe motivaciju, preduzetnici "razmišljaju o svom poslu, čak i kada spavaju".

Na tu temu govoriće psihijatar i biznis kouč Zoran Ilić, koji se problemom stresa i promena bavi i u okviru interaktivnih radionica namenjenim top menadžerima, Melanija Pavlović, direktorka kompanije Baumit Srbija, koja predvodi kompaniju iz oblasti građevine, i preduzetnik Miša Cilić iz Jagodine, vlasnik vinarije Cilić Gazdinstvo i firme Enocentrik.

Ulaznica za događaj može se kupiti preko Eventim servisa, a cena je 1.000 dinara. Posetioci dobijaju priliku da se dodatno međusobno povežu putem posebno urađenog servisa.  

Potrebno je da se pre dolaska na NetWorking Day, prijave preko formulara NetWorking Day posetioci. NetWorking Day podržava Privredna Komora Srbije.
 
Poslovni susreti su događaj koji okuplja preduzetnike, vlasnike mikro, malih preduzeća i sve zainteresovane za razvoj i pokretanje posla, upoznavanje potencijalnih poslovnih partnera, inspiraciju, druženje, razmenu poslovnih ideja i iskustava. Kontinuirano se održavaju u Beogradu i Novom Sadu već dve godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija