Ambasada Francuske u Srbiji traži baštovana, plata 750 evra

Ambasada Francuske u Srbiji objavila je oglas za zapošljavanje baštovana na neodređeno sa punim radnim vremenom i platom od 750 evra.
Kako se navodi u oglasu objavljenom na zvaničnoj internet stranici ambasade, traženi kandidat biće zadužen za održavanje bašte ukupne površine 3.500 kvadratnih metara.
 
Baštovan će morati da očuva specifičnost "engleskog" i "francuskog" vrta kako bi svaki od njih zadržao svoj poseban karakter, u skladu sa na tradicijom francuskog baštovanstva, piše u pozivu. 
 
Jedan od poslova je i uklanjanje snega oko ambasade, a baštovan je redovno pozvan kao ispomoć u salonima rezidencije za razne zadatke i/ili pomeranje nameštaja pri zvaničnim prijemima; takođe može biti zadužen za prijem garderobe tokom prijema. 
 
"Kandidati treba da dokažu radno iskustvo u oblasti održavanja parkova i vrtova. Priložiće CV koji će prikazati njihovo prethodno radno iskustvo, kao i pismo svojih prethodnih poslodavaca. Od kandidata se očekuje da budu dostupni i diskretni u obavljanju svojih funkcija", navodi se u konkursu. 
 
Rok za prijavu je 17. mart a bruto plata iznosi 749 evra.
  • Milana

    28.02.2017 15:01
    Protivzakonito
    "Od kandidata se očekuje da budu dostupni"????
    Kad im se uzdigne, pozovu te??? Kao i u njihovim zemljama!
  • RIZBO

    28.02.2017 13:57
    KOLONIJALISTI
    sve se nešto mislim da istu platu baštovani imaju i u Parizu!
  • Lepi Mico

    28.02.2017 12:46
    750 bruto
    To je nekih 45000 na ruke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija