Nova vrednost mobilnih telefona - bankarstvo u pokretu

Zašto mobilni telefon koristiti samo za slanje poruka, pozive i surfovanje netom?

Dodajte svom telefonu dodatnu vrednost u vašem životu. Pretvorite ga u vašeg ličnog bankara.

Svi ukućani i onako već imaju smart telefone koji vam dodatno mogu olakšati život i osloboditi vas dosadnog stajanja u redovima u bankama i poštama. Osim možda engleza za koje važi urbana legenda da vole stajati u redovima ili kako oni to nazivaju "queueing" mi baš i nismo oduševljeni tim konceptom. A i zašto bi i bili!?

Zamislite ovo: dođete sa posla, završite sa svim porodičnim obavezama, sednete u vašu omiljenu fotelju proverite stanje na tekućem računu i platite sve vaše račune u roku od nekoliko sekundi, i to sve sa vašeg mobilnog telefona.

Addiko banka je osmislila, napravila i pustila u upotrebu Addiko Mobile platformu za mbankarstvo. Nebitno da li koristite Android ili iOS mobilne platforme, jednostavno odete na Google Play ili App Store i preuzmete Addiko Mobile Srbija aplikaciju.

Da bi koristili Addiko Mobile servise neophodno je da imate otovren Addiko Ebank nalog. Kada skinete aplikaciju prijavite se sa već postojećim korisničkim imenom i šifrom koje koristite za Addiko Ebank i sloboda je vaša.

Na raspolaganju su vam sledeće mogućnosti:
•    Imate mogućnost pregled stanja i transakcija po svim računima na jednom mestu
•    Zakažite plaćanje unapred
•    Jednostavno kreiranje i korišćenje šablona za račune koje plaćate svakog meseca
•    Izaberite datum i vreme za transfer, a usluga je na raspolaganju 24/7

Sada više ne samo da ne morate da stojite u redovima već slobodno možete da zaboravite i na popunjavanje uplatnica. U samoj aplikaciji možete kreirati šablone naloga za prenos za račune koje plaćate svakog meseca. Kreirajte šablon za račun za struju, komunalije, telefon, kablovsku televiziju, mobilne telefone i samo na dan plaćanja upišete iznos i pustite nalog na naplatu.

Softver je urađen sa najvišim merama bezbednosti tako da su svi vaši podaci sigurni od zloupotreba kao i novac na vašim računima.

Pošto sada na plaćanje računa trošite nekoliko sekundi, preostalo vreme možete iskoristiti da se igrate sa vašom decom, da se posvetite voljenoj osobi i prijateljima i da osetite slobodu koju donosi pametna upotreba savremenih sredstava komunikacije. Posle instalacije Addiko Mobile aplikacije otvoriće vam se ceo novi svet mogućnosti i naučićete da istinski cenite vaš mobilni telefon kao korisnu napravu koja vam olakšava život i više nikada neće biti samo još jedna spravica (gadget) u nizu.

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija