FOTO: Tinejdžer zarađuje milione dizajnirajući čarape

Brenan Agranof (17) balansira između obaveza u srednjoj školi i posla koji je pokrenuo kada je imao 13 godina - on je osnivač HoopSwagg, startap preduzeća koje proizvodi čarape napravljene po meri, specifičnog izgleda.
Kako prenosi CNN, HoopSwag više nije mali projekat. Za četiri godine, Agranof je razvio posao toliko da na godišnjem nivou prihoduje više od milion dolara, prenosi N1.
 
Presudni momenat za ovog tinejdžera bio je 2013. godine, kada je na srednjoškolskoj košarkaškoj utakmici primetio da većina igrača nosi jednobojne sportske čarape. Tada se zapitao šta bi se desilo kada bi počeo da pravi čarape najrazličitijih izgleda.
 
Danas HoopSwagg nudi više od 200 čarapa originalnog dizajna koji je osmislio Arganof lično.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija