Prodaje se imovina Razvojne banke Vojvodine, kuća u Apatinu za 2.500 evra

Agencija za osiguranje depozita oglasila je prodaju pokretne i nepokretne imovine Razvojne banke Vojvodine.
Prodaje se imovina Razvojne banke Vojvodine, kuća u Apatinu za 2.500 evra
Foto: 021.rs
U oglasu se navodi 13 stavki, od kojih svaka ima po jednu ili više nekretnina koje su na prodaju.
 
Nekretnine koje se prodaju nalaze se u Kuli, Kanjiži, Staroj Moravici kod Bačke Topole, Sopotu, Zlatariću, Dragojevcu, Adi, Konarevu, Ugrinovcima, Apatinu. Na prodaju su se našle kuće, voćnjaci, njive, pomoćne zgrade, livade, zgrada drvne industrije...
 
Najskuplja se nalazi u Kuli, u pitanju su ugostiteljski objekat od 973 kvadratna metra i zgrade za sport i fizičku kulturu površine 731 metra kvadratna. Minimalna cena za ove nekretnine je 415.600 evra. Međutim, objekti su izgrađeni bez dozvole za gradnju.
 
Zainteresovani mogu da dostave ponudu za kuću u Njegoševoj ulici, u Apatinu, površine od 43 kvadratna metra, a čija je minimalna cena 2.500 evra.
 
Oni koji žele da se nadmeću za ove objekte, svoje ponude mogu da dostave do 19. februara. Javno otvaranje ponuda za organizovaće s 26. februara.
 
Detaljan spisak nekretnina oglašenih na prodaju pogledajte na OVOM LINKU.
  • g pen

    19.01.2021 10:41
    Banka koja je dvaput propala, ta Metals banka. Nisu svi isti?
  • Triton

    18.01.2021 21:54
    Zašto su devet godina pustili da sve ovo propada? Sve je to moglo biti stavljeno u funkciju da je neko sposoban nastavio da završi i održi ove objekte. Kao da je to neko namerno radio da im padne vrednost i za male pare dođe do njih.
  • gradjaninX

    18.01.2021 12:35
    Zbog kradje DS-a, poput one kojom su ovo sve pokrali, je i Vucic dosao na vlast. Zato DS i ta ekipa mogu da zaborave na vlast bar jos 10 godina (cenim jos tolko treba da narod zaboravi sve, kao sto je recimo period rata 90tih koji je narod zaboravio vrlo brzo nakon 2001 i ponovo doveo istu bagru iz devedesetih na vlast...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.