Simpo prodaje magacine u Leskovcu i Pančevu i Bujanovcu

Firma "Simpo ad" Vranje oglasila je prodaju magacina u Leskovcu, Pančevu i Bujanovcu, kao i poslovnih zgrada, građevinskog zemljišta i osnovnih sredstava u Ćićevcu.
Simpo prodaje magacine u Leskovcu i Pančevu i Bujanovcu
Foto: Pixabay
Naime, kako se navodi u oglasnoj dokumentaciji, a prenosi eKapija, magacin u Leskovcu nalazi se u Ulici Tekstilna, ima površinu 4.440 m2. Početna cena za ovu nepokretnost iznosi 81,89 miliona dinara.
Druga nepokretnost koja je ponuđena na prodaju je magacin u Pančevu u Ulici Ljubomira Kovačevića broj 2 površine 248 m2. Početna cena za ovaj magacin je 25,5 miliona dinara.
Treću celinu oglašenu na prodaju čine dva poslovna prostora u Pančevu, koja su ponuđena po početnoj ceni od 16,2 miliona dinara.
 
Na prodaju je ponuđen i magacin u Bujanovcu po početnoj ceni od 62,5 miliona dinara.
 
Objekti, zemljište i osnovna sredstva u vlasništvu kompanije Simpo, koji se nalaze u Ćićevcu, ponuđeni su po početnoj ceni od 107,78 miliona dinara.
 
Otvaranje ponuda zakazano je za 7. februar u 12 sati u prostorijama Simpo ad Vranje u ulici Radnička broj 12.
 
Napomena: Tekst je ispravljen jer prvobitne informacije koje su objavile Večernje novosti nisu verodostojno prenete na eKapiji, a pogrešno prenetu vest je potom preuzela agencija FoNet, od koje je 021.rs preuzeo vest. Greške su bile kod lokacija i iskazanim vrednostima.
  • Banderaš

    05.02.2023 13:46
    SPS
    Sve su pokrali,unistili,opljačkali i sada još da rasprodaju za siću sami sebi,pa ce posle da rentiraju po 7Evra/m2.
    Slepi neismeni narod još ne shvata sta se dešava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija