Šarliz Teron skupo prodala poljubac (Video)

Holivudska glumica Šarliz Teron iznenadila je goste dobrotvorne zabave u San Francisku, kada je objavila da će, zajedno sa godišnjom kartom za Svetski kup 2010. godine, na aukciji prodati i poljubac, piše "Skaj njuz".
Ona je pomagala u sakupljanju dobrotvornih sredstava, a, s obzirom na to da prodaja puta u njenu rodnu Južnu Afriku nije tekla kako je očekivano, glumica je ponudila poljubac srećnom licitantu. Nakon što je Teronova to objavila, jedan muškarac je odmah podigao ponudu na 79.000 funti. On, međutim, nije pobedio. Poljubac je prodat jednoj ženi za 85.000 funti.

Šarliz Teron, koja je vodila veče jer je glumac Met Dejmon bio sprečen privatnim poslovima, šokirala se kad je neimenovana žena ponudila najveću sumu, ali je pristala da dogovor zapečati poljupcem, naočigled razdragane publike. "Moj dečko nije ovde", našalila se Teronova nakon poljupca, koji je trajao 20 sekundi.

Snimak sa sajta youtube možete pogledati ovde.

  • Тигрица

    28.10.2009 05:43
    Ха, то баш и није било тако наивно...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.