Novi "Teslin" automobil koji štiti od biohemijskog napada

Jedna od najneobičnijih sposobnosti novog "Tesla" automobila jeste njegov "Bioweapon Defense Mode", moćni filter vazduha koji putnike u vozilu može sačuvati od otrova s polja.
"Tesla" je novi SUV Model X testirala u ponedeljak, a iscenirana je situacija u kojoj je vazduh zagađen do ekstrema koji su opasni po ljudsko zdravlje. Međutim, u Modelu X nivo zagađenja uopšte nije detektovan, jer nije ni dospeo do unutrašnjosti automobila.
 
"'Bioweapon Defense Mode' nije marketinški trik. Zaista možete preživeti vojni biohemijski napad ukoliko sedite u svom automobilu", poručeno je iz Tesle.
 
Naravno, testiranje ove opcije mora se sprovesti i u nezavisnim laboratorijama kako bi se neobična sposobnost ovog automobila do kraja isprobala i ocenila.
 
Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija