Pretraga pojma "VR porn" porasla za 9.900 odsto

Stručnjaci smatraju da će VR industrija za odrasle do 2025. godine dosegnuti vrednost od milijardu dolara, a najnoviji podaci dokazali su da postoje velike šanse da se ova predviđanja obistine.

Statistika na Google Trends pokazuje da je pretraga pojma 'VR porn' u poslednjih 17 meseci porasla za vrtoglavih 9.900 odsto.

Sa pojavom HTC Vive i Oculus Rifta na tržištu, stručnjaci veruju da će sadržaj za odrasle u 360 stepeni postati treći najveći VR sektor u svetu, odmah nakon filmova i video igara.

Zemlje koje se trenutno kotiraju najuspešnije u ovoj oblasti su Norveška, Singapur i Finska.

Od 1896. godine, kada je prikazan prvi erotski film bez zvuka – žena koja izvodi striptiz u kupatilu – erotska produkcija prešla je dug put. Danas korisnici jednostavno mogu da stave VR kacigu na glavu i momentalno zaplove u prošireni, erotski svet.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija