Za mesto u redu za Ajfon 7 plaćaju i do 3.000 dolara

Iako će se najnoviji model "Epl" uzdanice Ajfona sa oznakom 7 pojaviti u slobodnoj prodaji u petak, to ne sprečava verne fanove da već danima čekaju ispred prodavnica spremni da za "dobro mesto" u redu plate i do 3.000 dolara.

Niko nije iznenađen zbog ovakvih prizora jer ljudi širom planete imaju priliku da ih gledaju svakog septembra nakon predstavljanja "Epl" novih modela telefona.

Harvard Žang, stažista u Blumbergu, na Tviteru je objavio da je prvi fan počeo da kampuje ispred "Epl" radnje 25. avgusta, dve nedelje pre zvaničnog predstavljanja telefona.

Oni koji su zauzeti ili nemaju vremena ili volje da sede danima na trotoaru, mogu da angažuju i "profesionalne čuvare reda", koji će umesto njih sedeti u redu i čekati, a prepustiti mesto tik pred otvaranje prodavnice. Takva usluga plaća se oko 3.000 dolara.

Na Novom Zelandu se jedan mobilni operater dosetio još originalnije ideje: prvih sto kupaca u redu ispred prodavnice dobiće svog robota koji će im čuvati mesto.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija