Instagram kopirao Snapchat

Instagram je još jednom brutalno iskopirao Snapchat.
Nakon što su, po uzoru na njih, uveli priče, sad su najavili i live video i dodali novu opciju dopisivanja koja automatski briše pročitane poruke. Baš kao na Snapchatu, fotografije i snimke koje pošaljete prijateljima, nakon što ih vide, automatski će nestati. Jedina razlika je da jednom kad otvorite sliku (ili snimak) na Instagramu, pre zatvaranja i nepovratnog brisanja, možete je pregledati neograničeno puta. 
 
Kako bi razlikovali normalne poruke od onih koje nestaju, Instagram je uveo i posebne ikone. 
 
Opcija videa uživo biće dostupna u sledećih nekoliko nedelja, a i snimci će, kao i na Snapchatu, nestajati. Kod Instagrama oni će, doduše, nestajati odmah nakon završetka streama dok je na Snapchatu korisnici, kojima je poslat, ipak mogu otvoriti bilo kada. 
 
Vaš stream Instagram će po svom algoritmu ponuditi pratiteljima koji bi za njega najviše mogli biti zainteresovani, a naravno, postojaće mogućnost komentarisanja, kao i pregleda ko gleda stream, baš kao na Facebooku. 
 
Aplikacija koja se sad opasno širi i na Facebook i Snapchat, "pričama" je privukla sto miliona korisnika dnevno (što je oko trećina njihove dnevno aktivne korisničke baze), a s novim opcijama, i brojke bi mogle bi znatno da se poboljšaju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija