"Procurila" fotografija novog Samsung Galaxy S8

Jedan korisnik kineskog mikro-blog servisa "Veibo" objavio je fotografiju buduće Samsungove perjanice, modela "Galaksi S8".
Na objavljenoj fotografiji se vidi ultratanki pametni telefon sa zakrivljenim ivicama. 
 
Preliminarne informacije da "Galaksi S8" neće imati fizičke tastere pokazale su se kao samo delimično tačne: sa desne strane je ulaz za napajanje, a na levoj strani može se videti taster za podešavanje jačine zvuka. Ipak, tradicionalnog tastera ispod ekrana zaista više nema. Umesto nje, sada tu stoji logotip "Samsunga". 
 
 
Očigledno je da će se navigacija uređaja obavljati isključivo putem tač-skrin tastature. Primećuje se da aparat, što se opšteg dizajna tiče, nije pretrpeo nikakve značajne izmene u odnosu na svog prethodnika. Prema informacijama do kojih je stigao "Volstrit džurnal", zvanična prezentacija ovog modela se neće desiti pre aprila 2017. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).