Amazon predstavio uređaj za praćenje sna - budiće vas uz omiljene pesme

Kompanija za elektronsku trgovinu Amazon predstavila je uređaj koji može da prati obrasce spavanja svojih korisnika, sa funkcijama koje im mogu pomoći da se probude u željeno vreme.
Uređaj, nazvan Halo Rise, koristiće senzore bez kontakta i veštačku inteligenciju za merenje pokreta i obrazaca disanja korisnika, omogućavajući uređaju da prati faze spavanja, saopštila je kompanija.
Kompanija je navela da se uređaj može povezati sa virtuelnim asistentom Aleka i omogućiti korisnicima da se, između ostalog, probude uz svoje omiljene pesme.
Amazon je saopštio da će uređaj do kraja godine biti dostupan po ceni od 139,99 dolara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).