Tviter menja tajmlajn, korisnici nezadovoljni

Prikazivanje tvitova po takozvanom obrnuto hronološkom redosledu uskoro bi moglo da postane prošlost.
Tviter planira da koristi algoritam kako bi utvrdio koje tvitove korisnici žele da gledaju, te da ih stave na vrh tajmlajna.
 
Još nije poznato da li će korisnici moći da biraju između postojećeg tajmlajna i novog algoritma, ali jedno je sigurno, mnogi su besni.
 
"Počeo sam polako da se navikavam na algoritam, ali i dalje mislim da je to užasna ideja. Novi sistem jednostavno cepa konverzacije i razbacuje ih po mom tajmlajnu. Novi sistem uništava poentu Tvitera", rekao je jedan od testera novog algoritma.
 
Nasuprot tome, postoje i oni koji smatraju da je novi algoritam dobar, jer pokazuje stvari koje ste možda propustili, ali ostaju pri mišljenju da se Tviter sve više odvaja od svojih osnovnih vrednosti i da samo komplikuje stvari.
 
Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija