Sada možete da koristite više profila na Instagramu

Mnogobrojni korisnici koji barataju sa više Instagram profila tražili su da se uvede ova mogućnost, koja je već dugo standard u aplikacijama poput Twittera.

Instagram je nakon nekoliko meseci testiranja napokon uveo mogućnost da korisnici na svojim aplikacijama koriste više profila. Ovo su testirali na Androidu i iOS uređajima, a pre nekoliko dana i neki korisnici su na svojim iOS uređajima videli ovu opciju. Međutim, od verzije 7.15 ona stiže svima.

Ovo će ceniti mnogobrojni korisnici koji imaju privatni Instagram, ali istovremeno koriste i neki za svoj posao, ljubimce i ceo niz drugih stvari.

Sam proces prebacivanja profila prilično je jednostavan. Na postavkama profila treba dodati novo korisničko ime i potom samo kliknuti na svoje ime na vrhu profila kako bi se prebacili. Vaša profilna slika jasnije će se videti kako bi znali koji vam je nalog aktivan u svakom trenutku.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija