Twitter počinje da prikazuje novi timeline

Twitterov kontroverzni novi timeline, koji ne prikazuje tvitove ekskluzivno po njihovom vremenu objave, počinje da pristiže korisnicima.

Sa novim timeline-om, postovi se ne rangiraju hronološki, već po kvalitetu i vremenu objave, tako da mnogi od njih neće biti prikazivani po redu. Twitter je za ovaj novi feed ažurirao i svoje "while you were away" algoritme.

Ukupan korisnikov timeline neće biti u potpunosti ispunjen tvitovima koji nisu objavljeni po redu. Umesto toga, prva sekcija na timeline-u je rezervisana za najpopularnije objave.

Srećom, opcija u kojoj se novi timeline prikazuje korisnicima je opciona, tako da za sada korisnici imaju mogućnost da je uključe klikom na "show me the best tweets first" sekciju.

Autor: Benchmark.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija