VIDEO: Narko bos u luksuznoj zatvorskoj ćeliji

Policija u Paragvaju upala je u zatvorsku ćeliju jednog narko bosa i zatekla luksuzne prostorije, posle čega je pokrenuta istraga o tome koji mu je zvaničnik to omogućio.
U trosobnoj ćeliji, koju je koristio brazilski narko bos Žarvis Ćimenes Pavao, otkriveni su konferencijski prostor, televizor s ravnim ekranom, biblioteka i kuhinja. 
 
Policija je saznala da je Pavao planirao da eksplozivom napravi rupu u zidu i pobegne iz zatvora. Trebalo je da on izdržava zatvorsku kaznu do sledeće godine, a posle toga bi verovatno bio izručen Brazilu.
 
Sada je prebačen u poseban objekat, daleko od njegove luksuzne ćelije u Takumbu, u blizini glavnog grada Paragvaja, Asunsiona.
 
Zatvorenici u Takumbu rekli su da ko god je hteo da boravi u luksuznoj ćeliji morao je da plati Pavau naknadu od 5.000 dolara, kao i nedeljnu kiriju od 600 dolara. "On je bio najvoljeniji čovek u tom zatvoru", rekao je zatvorenik Antonio Gonzales.
 
Ćelija je takođe imala klima uređaj, udoban nameštaj, sopstveno kupatilo i DVD kolekciju. Među izdanjima u DVD kolekciji bila je TV serija o životu najvećeg kolumbijskog krijumčara droge Pabla Eskobara. Eskobaru koji je ubijen 1993. godine, u dogovoru s kolumbijskim vlastima bilo je dopušteno da dizajnira svoj zatvor.
 
  • mrva

    31.07.2016 18:01
    naši narko bosovi ni ne idu u zatvor

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet