Sudiće se Džeksonovom lekaru

Sud u Los Anđelesu je odlučio da sudi ličnom lekaru pop zvezde Majkla Džeksona u vezi sa smrću popularnog pevača 2009. godine.
Sud u Los Anđelesu je odlučio da sudi ličnom lekaru pop zvezde Majkla Džeksona u vezi sa smrću popularnog pevača 2009. godine. Dr Konrad Mari je optužen za ubistvo iz nehata.

On se ne oseća krivim za delo za koje ga sud tereti. Svedoci tužioca, međutim, tvrde da dr Mari nije postupio po propisima lekarske službe kada je Majklu Džeksonu dao prejak anestetik da zaspi.

Sud je najnoviju odluku doneo posle preliminarnog šestodnevnog pretresa tokom kojeg je saslušao više od dvadeset svedoka. Sud je ujedno suspendovao dozvolu za rad dr Mariju, opisavši ga kao "potencijalnu opasnost" po državu Kaliforniju.

Džeksonova sestra La Toja je rekla da je "za sada zadovoljna" ishodom sudskog postupka. Dr Mari pred sudom treba da se opet nađe 25. januara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet