Poruka Berluskoniju da nisu sve žene prostitutke

Više od 2.000 Italijanki potpisale su "onlajn" peticiju kojom premijeru Siviju Berluskoniju poručuju da nisu sve žene u Italiji prostitutke ili šougerle.
Više od 2.000 Italijanki potpisale su "onlajn" peticiju kojom premijeru Siviju Berluskoniju poručuju da nisu sve žene u Italiji prostitutke ili šougerle.

Kampanju pod nazivom "Basta" (Dosta), pokrenuo je preko interneta levičarski list "Unita", blizak opoziciji levog centra. List je objavio da su peticiju potpisale žene koje "ne smatraju pobedom to da idu u domove moćnih muškaraca, odakle izadju sa onoliko para koliko normalna osoba zaradi za sedam meseci na poslu".
Ova kampanja je slična  prošlogodišnjoj, koju je pokrenuo list "Republika". Tadašnja kampanja pod nazivom "Nisam ti na raspolaganju" pokrenuta je kada je Berluskoni ponovo došao u žižu javnosti zbog seks skanadala.

Berluskoni (74) se suočava sa rastućim pritiskom javnosti pošto su ga tužioci u Milanu optužili da je u svojim vilama imao seks sa nekoliko prostitutki, uključujući i 17-godišnju Marokanku pod nadimkom Rubi, koja je prisustvovala zabavama u njegovoj vili prošle godine. Rubi se juče pojavila na jednoj od Berluskonijevih tv stanica i demantovala te optužbe, ali je priznala da joj je italijanski premijer finansijski pomogao sa 7.000 evra. "Nikada me nije ni pipnuo", rekla je ona.

Berluskoni je izjavio da nehe podneti ostavku zbog istrage koja je pokrenuta povodom optužbi da je maloletnoj plesačici platio za seks. "Šta, da li ste svi poludeli!", rekao je Berluskoni, odgovarajući na pitanje novinara da li će popustiti pred zahtevima opozicije za smenu. "Apsolutno sam spokojan, uživam", dodao je.
  • Аха

    21.01.2011 08:45
    Зло је бити љубоморан.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet