Evakuisani tržni centri u Moskvi

Policija je danas evakuisala posetioce i zaposlene iz dva tržna centra u Moskvi, zbog pretnji bombom, saopštio je portparol moskovske policije.

Policija je danas evakuisala posetioce i zaposlene iz dva tržna centra u Moskvi, zbog pretnji bombom, saopštio je portparol moskovske policije.

Veliki tržni centar "Mega-Belaja Dača" u severoistočnom delu Moskve, evakuisan je pošto je u jednom od toaleta pronađeno pismo s pretnjom da će u tom kompleksu doći do eksplozije u devet časova po lokalnom, odnosno u 18 sati po srednjeevropskom vremenu.

Nešto kasnije, evakuisan je i trgovinski kompleks "Mega-Tjopli Stan" u severozapadnom delu ruske prestonice, kao i obližnja "IKEA", što je izazvalo velike gužve na putevima.

Sva evakuisana mesta policija i psi tragači detaljno pretražuju, prenele su ruske agencije.

Moskovska policija je na stalnom oprezu posle smrtonosnog terorističkog napada na aerodromu "Domodedovo", u kojem je 24. januara poginulo 35 ljudi, dok je više desetina povređeno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.