Učiteljica optužena zbog seksa sa đakom

Tridesetjednogodišnja Kortni Bouls optužena je zbog seksa sa 16-godišnjim mladićem nakon što ih je policija zatekla gole na zadnjem sedištu njenog automobila.
Tridesetjednogodišnja Kortni Bouls optužena je zbog seksa sa 16-godišnjim mladićem nakon što ih je policija zatekla gole na zadnjem sedištu njenog automobila. Kada su ih zatekli, ona je gola ležala na 16-godišnjaku, koji je policiji prvo rekao da ima 20 godina.

Kako javljaju američki mediji učiteljici srednje škole u Fort Kolinsu zabranjen je pristup svakome ko je mlađi od 18 godina, ne sme se približiti čak ni vlastitoj deci.

U lokalnoj školi radila je kao savetnica, a nije poznato da li je "savetovala " i 16-godišnjaka s kojim je uhvaćena u kolima. Na mesto savetnice podnela je ostavku, prenosi Index.
  • :)

    31.01.2011 22:08
    i tata bi sine
  • Tomas 24

    31.01.2011 19:47
    a zašto uvek
    učiteljice nalete na policiju?
    Kako je ja nisam zatekao? I meni je tek 18 godina, ali bi me pamtila dok je živa.
    Pocepao bih je kao krpu.
  • Nastyface

    31.01.2011 11:20
    ejh
    sto rekose u south parku, gde su bile te uciteljice kada sam ja isao u skolu :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rusija proteruje diplomatu Moldavije

Zvanična Moskva odlučila je da na nedavno proterivanje zaposlenog u ruskoj ambasadi u Moldaviji odgovori uzvratnom merom i protera zaposlenog u ambasadi Moldavije u Moskvi.