London: Pobili se zbog godišnjice odvajanja Kosova

Na Trafalgar skveru trojica muškarca su izbodena noževima, a 19 je uhapšeno posle velike tuče. Policija tuču povezuje sa godišnjicom proglašenja nezavisnosti Kosova.
Na Trafalgar skveru trojica muškarca su izbodena noževima, a 19 je uhapšeno posle velike tuče. Policija tuču povezuje sa godišnjicom proglašenja nezavisnosti Kosova.

U policijskom saopštenju navodi se da su napadi nožem povezani i da su svi učesnici tuče na jednoj od najpopularnijh turističkih destinacija - istočnoevropskog porekla, a "Daily Mail" prenosi policijski izvor koji to povezuje sa trogodišnjicom proglašenja nezavisnosti Kosova u jednoj i obračunom kosovskih gangova u drugoj verziji.

  • @ Anonimus

    18.02.2011 23:38
    Idi ti tamo gde je tvoj mili Slobo sada, pa dogovarajte strategiju. Ovaj svet i ljude koji se upinju da zive normalno posle svega sto nam je tvoj Slobo napravio ti ostavi na miru sa tvojom odvratnom i trulom propagandom. Kako te nije sramota. Idi na Kosovo pa se tamo bori za velikosrpske ideale, ako smes. Meni je vec dosta djubreta i nesrece i propadanja koje sam zbog tebe i tvog Sloba morao da trpim u svojim najboljim godinama.
    Evropa vec zali sto nije zaustavila Milosevica kad je trebalo i ja cu joj to uvek zamerati.
  • 18.02.2011 20:00
    Neka vide skim imaju posla , "jadnici" sa kosova , zalice evropa sto zaustavi milosevica

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet