Otpušteni radnici zapalili direktora

Besna masa otpuštenih radnika u fabrici čelika zapalila je direktora u jednom mestu na istoku Indije, saopštila je indijska policija.

Besna masa otpuštenih radnika u fabrici čelika zapalila je direktora u jednom mestu na istoku Indije, saopštila je indijska policija.

Pošto su saznali da su ostali bez posla, na desetine radnika čeličane napalo je Radeja Šjama Roja, rekao je policajac Adžaj Kumar Sarangi. Besni radnici su polili benzinom auto direktora i blokirali mu vrata na zapaljenom vozilu.

Direktor je preminuo od posledica opekotina, a policija je privela dvojicu radnika.

  • radovan

    04.03.2011 18:50
    EVO RESHENJA!!!!
  • Maja

    04.03.2011 17:59
    Treba da razmisle svi malo
    ovi na vlasti i oni sto vrse mobing na radnicima, oni koji traze da se potpisuje ugovor o radu zajedno sa prekidom pa te sutrne dan za dan. Svi oni koji bahatosti i lopovlukom se izivaljavaju na nama koji nemam sta da jedemo. Sramota za Srbiju.
  • puf1

    04.03.2011 15:16
    Ideja
    Da li je ovo ideja i predlog za nas ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet