Policija pucala na demonstrante

Policija Saudijske Arabije pucala je na učesnike skupa na istoku te zemlje u nastojanju vlasti da spreče planirane proteste.

Policija Saudijske Arabije pucala je na učesnike skupa na istoku te zemlje u nastojanju vlasti da spreče planirane proteste.

Zvaničnik vlade upozorio je da će biti preduzeta oštra akcija ako demonstranti izađu na ulice posle sve više poziva u Saudijskoj Arabiji za organizovanje protesta sa zahtevom za demokratske reforme.

Očevici u gradu Katif na istoku su rekli da je policija pucala na nekoliko stotina demonstranata. Jedan očevidac, koji je tražio da ostane anoniman, rekao je da je najmanje jedan učesnik protesta povređen.

  • rebro

    11.03.2011 10:59
    Hitno uvesti sankcije Saudijskoj Arabiji i bombardovati sve vece gradove da se spreci nasilje.
    Gde su sad dezurni duzebriznici USA,UN,UK,FRA?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet