Pronašla kondom u mleku

Jedna Šveđanka ispričala je za tamošnje medije da je u ambalaži kiselog mleka pronašla nekoliko suvišnih "stvarčica" koje su joj privremeno smanjile apetit.
Jedna Šveđanka ispričala je za tamošnje medije da je u ambalaži kiselog mleka pronašla nekoliko suvišnih "stvarčica" koje su joj privremeno smanjile apetit.

Devojka iz Gunilsea, za koju su lokalni novinari samo napisali da se zove Milica, ispričala je kako je njena majka sipala kiselo mleko "filmjolk" u čašu, kada je zajedno sa mlečnim proizvodom izašao i kondom, omot kondoma, priznanica i plastični prsten, prenosi Srbijanet.

"Mama je bila šokirana i nije mogla da jede dva dana", rekla je Milica. "Imala je problem sa apetitom, a posle je opet počela da jede, ali više nikada neće okusiti "filmjolk"."

Predstavnica za medije firme za mlečne proizvode "Arla" rekla je da kompanija istražuje incident, ali smatra da "nema šanse" da je predmet mogao da se uvuče u flaše tokom pakovanja jer se radi o zatvorenom procesu sa mnogo filtera, koji bi sprečili upadanje nečeg tako velikog u ambalažu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet