Amerikanci objavili poruke iz svemira

Američka nacionalna bezbednosna agencija (NSA) objavila je na svojim internet stranicama dokumente koji, prema nekim izvorima, nedvosmisleno potvrđuju postojanje vanzemaljske inteligencije.
Američka nacionalna bezbednosna agencija (NSA) objavila je na svojim internet stranicama dokumente koji, prema nekim izvorima, nedvosmisleno potvrđuju postojanje vanzemaljske inteligencije.

Između ostalih, NSA je u dokumentima objavila sadržaj čak 29 poruka primljenih putem satelitske mreže.

Delovi poruka koji su dekodirani, navodno, sadrže periodni sistem elemenata i jednačine, za koje stručnjaci nisu znali šta opisuju. Iako su datumi na samim dokumentima cenzurisani, nagađa se da dokumenti potiču iz perioda pre aprila 2004. godine.

Takođe, nagađa se da je na dekodiranju nekih poruka radio i dr Howard H. Kampenj, jedan od najboljih svetskih kriptografa.

Sudeći prema stranici Ufodigest.com, koja se poziva na izjavu neimenovanog penzionisanog agenta NSA, način izražavanja nedvosmisleno ukazuje da dokumenti govore o vanzemaljskoj inteligenciji kao o činjenici.

  • Noname

    27.04.2011 06:25
    zanimljivo
    Morali su da daju svetu neku zanimaciju, da okrene paznju na nju, s obzirom na apokalipsu koja se lagano desava...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.