Pokušala da proda dete preko Ibeja

Preko Internet aukcijske kuće "Ibej" (eBay) jedna žena iz američke države Mičigen ponudila je na prodaju dvogodišnju devojčicu.

Preko Internet aukcijske kuće "Ibej" (eBay) jedna žena iz američke države Mičigen ponudila je na prodaju dvogodišnju devojčicu.

Portparol policije Mark Benet je objasnio da je žena čak pristala na ponudu jednog korisnika, koji je verovao da se radi o šali. Korisnik je potom alarmirao policiju i pomogao u potrazi za ženom.

Ona je čuvala dvogodišnju devojčicu, sa kojom je u srodstvu, i nju je ponudila preko Interneta. Dete je policija predala majci, a Benet smatra da je ženi bilo važno samo da dođe do novca i da verovatno ne bi dala dete.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet