U eksploziji tankera 15 mrtvih

U eksploziji tankera NATO snaga u severozapadnom Pakistanu poginulo je najmanje 15 ljudi, saopštili su danas lokalni zvaničnici.

U eksploziji tankera NATO snaga u severozapadnom Pakistanu poginulo je najmanje 15 ljudi, saopštili su danas lokalni zvaničnici.

Tanker koji je prevozio naftu za snage NATO u Avganistanu pogodjen je manjom bombom u blizini grada Landi Kotal u regionu Kiber, saopštila je pakistanska policija. Lokalni stanovnici su se okupili kako bi sakupili naftu koja je isticala iz tankera kada je izbio požar u kojem je poginulo 15 osoba, medju kojima petoro dece, navedeno je u saopštenju.

Nešto ranije došlo je do još jednog napada u blizini pograničnog grada Torkam u kojem je oštećeno najmanje 14 tankera NATO snaga, ali nije bilo povredjenih. Za sada niko nije preuzeo odgovornost za napade, ali talibani su u prošlosti izvodili slične akcije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet