Odsekla penis silovatelju i odnela ga policiji

Monju Begum (40), majka troje dece iz Bangladeša, odsekla je penis čoveku za kog tvrdi da je pokušao da je siluje i odnela ga u policiju kao dokaz.
Monju Begum (40), majka troje dece iz Bangladeša, odsekla je penis čoveku za kog tvrdi da je pokušao da je siluje i odnela ga u policiju kao dokaz.

Mozamel Hak Mazi je navodno upao u njenu baraku i pokušao da je obljubi dok je spavala, a ona ga je u samoodbrani napala nožem i odsekla mu penis, koji je potom umotala u plastičnu kesu i predala policajcima.

Napadač je prevezen u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da vrate penis na mesto jer je prošlo previše vremena od momenta odsecanja. Mozamel negira pokušaj silovanja i tvrdi da je sa Monju imao aferu i da ga je ona napala nakon što je odbio da se skrasi pored nje.

On je u izjavi za "BBC" rekao: "Imali smo aferu i onda je ona nedavno predložila da se skrasimo u Daki. Odbio sam i rekao joj da ne mogu da napustim svoju ženu i petoro dece i zbog toga mi se na ovaj način osvetila".

Upravnik policije, Abul Kaer, izjavio je da će Mozamel biti uhapšen čim se njegovo zdravstveno stanje poboljša, prenosi Srbijanet.
  • Bravo

    01.06.2011 15:08
    Svakom ko pokusa ili siluje ja bi zakonom uvela ovu kaznu da se svakom odsece. Bolesnici.
  • :)

    01.06.2011 08:18
    To zeno carice! Podrzavam!
  • Joca

    01.06.2011 06:46
    Sve mislim...
    Nekako mi je njegovo objasnjenje mnogo realnije. Zene su to...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet