Pretukao ćerku na smrt zbog izmeta

Jedan Amerikanac uhapšen je nakon što je pozvao policiju u svoju kuću u Ostinu, Teksas, kada je shvatio da njegova dvogodišnja ćerka ne daje znake života.
Jedan Amerikanac uhapšen je nakon što je pozvao policiju u svoju kuću u Ostinu, Teksas, kada je shvatio da njegova dvogodišnja ćerka ne daje znake života.

Nakon što su došli na lice mesta, jedan od policajaca davao je veštačko disanje devojčici, ali je hitna pomoć koja je ubrzo stigla ipak konstatovala smrt.

Otac devojčice, Nikolas Vilijams, rekao je da je ćerku uhvatio kako jede izmet, zbog čega ju je blago udario po zadnjici i potom je stavio da spava. Kada ju je sat vremena kasnije obišao, otkrio je u njenom krevecu krv i povraćku, a dete nije disalo.

Žena koja živi u kući sa Vilijamsom, a nije devojčicina majka, rekla je kako je zaista videla samo da je otac udario ćerku po zadnjici. Ipak, dodala je i da joj je priznao kako je dete tukao i kožnim kaišem.

Obdukcija koja je sledećeg dana obavljena, pokazala je da je na devojčicinom telo bilo puno modrica i podliva, po licu, leđima, grudima i rukama, a najgore povrede bile su na glavi i zadnjici. Uzrok smrti su povrede izazvane udarcima, a Vilijams je optužen za povređivanje deteta, prenosi Srbijanet.
  • Dr

    02.06.2011 18:20
    jao iskrivljeni svetu !!!
  • e, bas necu

    02.06.2011 13:18
    mirodjija
    Amerikanci... Sta reci... Demokrate, humanisti...
  • rfkns

    02.06.2011 12:48
    дете једе измет а он је убије због тога? јел то неки документарац са Animal Planeta?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet