Sam sebe zakopao i umro

Jedan Rus se, u nameri da testira svoju izdržljivost, živ zakopao, ali nije uspeo da preživi.
Jedan Rus se, u nameri da testira svoju izdržljivost, živ zakopao, ali nije uspeo da preživi.

Neimenovani muškarac star 35 godina iz grada Blagoveščenska na dalekom istoku Rusije zakopao se uz pomoć prijatelja u dvorištu u želji da provede noć pod zemljom.

Njih dvojica su iskopali rupu i u nju smestili improvizovani sanduk sa rupama i cevima za vazduh. Čovek je zatim ušao u sanduk sa ćebetom, flašom sa vodom i mobilnim telefonom.

Žrtvin prijatelj je ispričao policiji da je on zatrpao sanduk slojem zemlje debelim oko 20 centimetara i, nakon što ga je prijatelj iz sanduka pozvao i rekao mu da je dobro, ušao u kuću.

Sutradan je svog prijatelja iskopao, ali on je bio mrtav.

Istražitelji smatraju da je žrtva ostala bez vazduha, jer je tokom noći padala jaka kiša i, svojim nanosima, verovatno blokirala dotok vazduha. "Znamo da je žrtva bila kompjuterski programer i da je imao malo dete", izjavio je jedan od istražitelja.

U Rusiji postoji bizaran trend na internetu, gde mnogi blogeri pričaju o samosahranjivanju. Prošlog leta je jedan Rus stradao na sličan način, jer su ga prijatelji, na njegov zahtev, zatrpali zemljom.

On je želeo da se na taj način izbori sa strahom od smrti, ali preminuo je od gušenja, prenosi Blic.

  • Jogi Letač

    03.06.2011 08:40
    Za Darvinovu nagradu! Oslobodio je čovečanstvo svog genetskog koda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet