Skupljao pljuvačku devojčica koje je snimao

Japanska policija uhapsila je sredovečnog muškarca koji je godinama sakupljao uzorke pljuvačke devojčica koje je zaustavljao i snimao na ulici.
Japanska policija uhapsila je sredovečnog muškarca koji je godinama sakupljao uzorke pljuvačke devojčica koje je zaustavljao i snimao na ulici.

Kako prenosi AFP, 55-godišnji Tošihiko Mizuno, bez stalnog zaposlenja, priveden je u Tokiju zbog "nepristojnog ponašanja", delo za koje je mu je zaprećena kazna od godinu dana zatvora ili globa u visini od milion jena (9.000 evra).

Svojim poslednjim žrtvama (tri devojčice stare devet i deset godina), ovaj krajnje bizarni "kolekcionar" prišao je u oktobru i decembru prošle godine, navodi se u policijskom saopštenju.

Scenario je gotovo uvek bio isti: Mizuno se predstavljao kao naučnik i tražio od devojčica da mu daju uzorak pljuvačke "u istraživačke svrhe". "Snimao ih je dok su pljuvale, a tražio je, takođe, da im snimi unutrašnjost usta i jezik", navode policijski izvori, ističući da je to činio da bi zadovoljio svoje seksualne potrebe.

Prema pisanju japanskih medija, Mizuno je proslednjih 17 godina u Tokiju i predgrađu pokušao da stupi u kontakt sa oko 4.000 devojčica, a uspeo je da dobije uzorak pljuvačke od 500. Policija je u njegovom stanu pronašla 26 video traka sa snimcima 200 devojčica. (Srbijanet)
  • Andro

    16.06.2011 08:32
    ??
    Interesantno. Koliko ljudi, toliko ćudi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.