Trećina Hrvata podržava gej parade

Više od polovine građana Hrvatske ne podržava gej parade, 53,3 odsto, dok 38,3 odsto podržava, rezulat je istraživanja koje je agencija Hendal sprovela za HTV.
Više od polovine građana Hrvatske ne podržava gej parade, 53,3 odsto, dok 38,3 odsto podržava, rezulat je istraživanja koje je agencija Hendal sprovela za HTV.

Neodlučnih je 8,2 odsto. Na pitanje treba li zabraniti gej parade u Hrvatskoj - 41,2 odsto smatra da bi trebalo, dok 51,3 odsto smatra da ne bi trebalo.

Organizatori i policija zadovoljni su kako je protekao subotnji jubilarni 10. Zagreb pride, jer je u Povorci ponosa gradom prošlo oko dve hiljade građana i nije bilo većih izgreda.

U policiju je privedeno 17 osoba. Sedam radi utvrđivanja identiteta jer u trenutku legitimisanja nisu imale lične dokumente, sedam jer su posedovale transparente neprihvatljivog sadržaja - od kojih je jedan bio učesnik povorke, kao i tri osobe zbog vređanja učesnika povorke.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.