Četvoro povređenih u Pamploni, bik jednog nabio na rog

Četvoro ljudi, uključujući jednog Australijanca povređeno je jutros u trci s bikovima kroz uličice grada Pamplone u Španiji, u sklopu tradicionalnog letnjeg festivala San Fermin.
Četvoro ljudi, uključujući jednog Australijanca povređeno je jutros u trci s bikovima kroz uličice grada Pamplone u Španiji, u sklopu tradicionalnog letnjeg festivala San Fermin.

Jedan od smeđih bikova nabio je Australijanca, starog 24 godine, na rog dok se ovaj podsmevao životinji, izazivajući je izbliza u toru za bikove, na samom kraju opasne staze za trku, rekli su predstavnici bolnice Navara. Taj čovek, čije ime nije saopšteno, okliznuo se i pao, a bik ga je prikovao za zemlju i zabio mu rog u nogu. Iz bolnice je saopšteno da život povređenog nije u opasnosti.
Preostala trojica zadobila su povrede lica ili leđa, ali ne od bikovskih rogova.

U Pamploni se svakog leta održava San Fermin, verovatno najpoznatiji letnji festival u Španiji, tokom kojeg se ljudi jure s bikovima, pri čemu su ti bikovi poznati po brzini i običaju da takmičare nabijaju na rogove.

  • Nastyface

    08.07.2011 20:16
    go bulls
  • Rajan

    08.07.2011 11:26
    svaki normalan covek
    moze navijati samo za bika, kada su ovakve manifestacije u pitanju
  • Voja

    08.07.2011 11:19
    Podrška bikovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet